Welpen

Ben je een jongen of meisje van 7 tot 11 jaar en houd je ervan om met een groep buiten te spelen en spelletjes te doen? Dan zijn de Welpen misschien wel wat voor jou.

Elke zaterdagmiddag komen we met z’n allen in de Mund, ons clubgebouw aan de Zeestraat (285). Van 13:30 tot 16:30 doen we allerlei activiteiten. Van balspelletjes tot vuur maken, van tikkertje tot hutten bouwen, van korte spelletjes binnen tot grote bosspellen, de Welpen doen het allemaal. We proberen bij de Welpen weer eens andere dingen te doen dan die je thuis doet en op school kan. We zijn daarbij met de hele groep actief van het begin tot het einde!

Naast de vaste zaterdagmiddagen hebben we een paar keer per jaar een slaapweekend ingepland. Tijdens de weekenden blijf je een nacht slapen. Het hoogtepunt van ons scoutingjaar is toch wel het zomerkamp. Met zomerkamp doen we een week lang alleen maar spelletjes in het bos, maken we vuurtjes en lezen we duckies! Alles op zomerkamp gebeurd in thema, bijvoorbeeld cowboys, miljonairs, uitvinders, piraten, leger, struikrovers noem maar op.

Ben je niet bang om vies te worden? Vind je het leuk om met een grote groep spelletjes te doen? Houd je van vuurtjes maken en buiten spelen? Kom dan een keer kijken op zaterdagmiddag! Het staat helemaal vrij om te komen kijken maar vul even het contactformulier in, zodat wij weten dat je komt!

Elke zaterdag van 13.30 tot 16.30 draaien de Welpen in ons clubgebouw de Mund.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via het contactformulier