Onze gebouwen zijn te huur!

Bij Scouting Admiraal van Kinsbergen kun je ook terecht voor het huren van een van onze gebouwen. Uiteraard is dit afhankelijk van beschikbaarheid en vinden wij het ook fijn als de huurder ook een beetje ‘past’ bij Scouting.

Veel scoutinggroepen, scholen en andere verenigingen huren bij ons een accommodatie voor bijvoorbeeld een zomerkamp of een training of cursus. Wij beschikken over een gebouw met daarin twee grote┬álokalen, twee wc’s, drie wasbakken en een doucheruimte. Daarnaast is er ook nog een ruime keuken.
De locatie bevindt zich tussen Beverwijk en Wijk aan Zee in op een prachtige locatie in het bos. Het bosgebied is groot genoeg om allerlei spellen te doen, verstoppertje met 250 mensen te spelen of zelfs levend stratego met 100 kinderen! (Hebben wij goeie ervaringen mee)

Neem via het contactformulier contact met ons op als je graag ons hok wilt huren of als je vragen daarover hebt. We staan je graag te woord.

Stuur bericht